KASBIY KOʻNIKMALAR SHAKLLANISHINING MUHIM IMKONIYATLARI - Gulamova Shaxnoza Zaynitdinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Yoshlaning dunyoqarashi, xulq-atvori va komil inson sifatida shakllanishida ta’sir etuvchi muhim ijtimoiy psixologik omillardan ijtimoiy muhit va bu jamiyatda axborot kommunikatsion texnologiyalarga bo’lgan talab va ehtiyojning kuchayishidir.