OʻYIN FAOLIYATI YORDAMIDA OʻQUVCHILARNING AQLIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK USULLARI - Umaraliyeva Rayhona Saydalizoda (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O‘yin faoliyatida bolalar o‘zlariga ishonch, jasorat, chidamlilik kabi shaxsiy fazilatlarni rivojlantiradilar. Ular mustaqil qaror qabul qilishni va o‘z harakatlari uchun mas’uliyatni his etishni o‘rganadilar.