RAHBAR FAOLIYATIDA IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARNING BOSHQARUV JARAYONIGA TA’SIRI - Jo'rayeva Yulduz Soatovna; Jumayeva Muyassarxon Nuriddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bu maqolada salbiy va ijobiy, ijtimoiy-psixologik xususiyatlarning boshqaruv jarayoniga ta’siri hamda rahbarlar uchun ulardan foydalanish usullari haqida fikr yuritilgan.