OILADAGI SHAXSLARARO MUNOSABATLARNING IJTIMOIY- PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI - Baxtiddinova Zarifa Hamidjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oiladagi shaxslararo munosabatlarning ijtimoiy- pedagogik xususiyatlari hamda ota-ona va bola o‘rtasidagi psixologik muloqotni tashkil etish haqida so‘z boradi.