FARZAND TARBIYASI SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Alisher Boltayev Ismailovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Insonning shaxs bo`lib rivojlanishi, uning odatlari, xulqi qay darajada bo`lishi, dunyoqarashi, ongi his-tuyg`ularini shakllantirish tarbiya jarayonida hosil bo`ladi. Shaxsning jamiyatdagi o`rnini topishi, his-tuyg`u, kechinmalarini yo`nalishi, o`sishi tarbiyaga bog`liq.