SHAXSLARDA SEZGILAR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Bozorova Robiya Raxmonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Sezgilar va ularning mohiyati haqida ko’plab nazariyalar mavjud. Avvalo shuni ta’kidlab o’tish lozimki, materialistik psixologiya sezgilarni materiya ta’sirining natijasi deb qaraydilar. Sezgilarning haqiqiy mezoni esa amaliyot hisoblanadi.