BOLALAR XULQ-ATVORINI KORREKSIYALASHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Turgʻunova Hayotxon Xolmatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ruhiy korreksiya – bu keng ma’noda amaliy ruhshunoslikning shunday shakli va usuldagi faoliyatki, bu faoliyat insonni ruhiy, aqliy va shaxsiy rivojlantirishdagi zaifliklarni tuzatishlarga qaratilgan bo‘ladi. Psixologik korreksiyasining maxsus bo‘lgan ma’nosi ruhshunos “nimani tuzatmoqchi” bo‘lishiga bog’liqdir.