BOLALARDA BILISH JARAYONLARI HAMDA SEZGI TURLARINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Qayumova Nargiza Turdaliyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: “Sezgi deb - atrofimizdagi narsa va hodisalarning sezgi a’zolarimizga bevosita ta’sir etishi natijasida ularning ayrim belgi va xususiyatlarini miyamizda aks ettirilishini aytamiz.”