KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARINI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISHDA AMALGA OSHIRILADIGAN ISHLAR KOʻLAMINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Jabborova Shaxlo Oʻrolovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Kasbga yoʻnaltirish-bu oʻquvchining butun hayoti uchun oʻzi tomonidan kasb tanlashi emas, balki, inson kasbiy faoliyatini boshlaganda, oʻzini unda namoyon eta olishi uchun shaxsiy ichki resurslarini faollashtirishi hamda kasb-hunarni mustaqil tanlashga tayyorlanishning shakllanishidir.