UMUMTAʼLIM MAKTABIDA OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA POZITIV FIKRLASH KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Tojiboyev Baxodir Toxirjonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Pozitiv so’zi lotincha so’zdan olingan bo’lib «musbat, ijobiy» ma’nolarini anglatadi. Bu tushunchaga berilgan ta’riflardagi fikrlarni umumlashtirgan holda pozitivlik inson his-tuyg’ularining tashqi qiyofadagi aksi va ijtimoiy faoliyatdagi ko’rinishi deb ta’riflashimiz mumkin.