BOLALARDA OʻZ-OʻZINI HURMAT QILISH VA OʻZINI BAHOLASH QOBILIYATLARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Xudoyqulova Nigora Abdug‘aniyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Kasb tanlash sevgi kabi muhim mavzudir. Har bir inson uchun professional tanlovi hayotda sherigini tanlashdek gap. Ikkala holatda ham shubhasiz tanlov qilish imkonini beradi. Bu yaxshi. Chunki inson uchun qabul qilingan, soʻralgan, xatto eng yaxshi qarorda ham, shaxs irodadan butunlay mahrum boʻlmasa va oʻz harakatlari uchun javobgar boʻlishga qodir boʻlmasa, rad etishga olib keladi.