BOLALARDA YOSH DAVRLARIGA NISBATAN RUHIY RIVOJLANISH BOSQICHLARINING NAMOYON BOʻLISHI - Abdullayeva Gulnozaxon Abdupattoyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Shaxsning ijtimoiy voqelikka, mehnatga, kishilarga, jamiyatga bo`lgan munosabati turlicha. Uning faollik darajasi va odob-axloq borasidagi yetukligi turlichadir. Psixologiya fanida yosh davrlarini tabaqalash bo`yicha qator mustaqil nazariyalar mavjud. Ular inson shaxsini tadqiq qilishga har xil nuqtai nazardan yondashadi va muammoning mohiyatini turlicha yoritadi.