BOLALARDA PSIXIK BARQARORLIKNI TAʼMINLASHDA PSIXOLOGIK XIZMATNING OʻRNI VA AHAMIYATI - Sattarova Nodira Oblanazarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Bugungi kunda insonlar o‘rtasida muomala va munosabatda hissiy va ruhiy salomatligi masalasi oldimizda turgan eng dolzarb vazifadir. Hozirgi davrda inson ruhiyatini sog‘lomlashtirish, ularga ruhiy ko‘mak berish, tig‘iz vaziyatlarda o‘zini bashqara olishni shakllantirish muammosi psixologiya sohasini oldida turgan dolzarb masalalardan biridir.