BOLALAR OʻRTASIDA OʻZ JONIGA QASD QILISH HOLATLARINI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Xalilova Dilfuza Ruzievna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Suitsid, kuchli shaxslar va jismoniy holati yaxshi bo’lgan o’quvchilarning hamda ularning oilalari uchun kamolotga qaratiladigan vaqt yitirishga olib kelishi mumkin bo’lgan hayotga mos ravishda tasir qilishidir. Bu mavzuga ilmiy tahlil va tajribalar orqali e’tibor qaratilishi kerak, chunki suitsid kelib chiqishi o’quvchilarning hayotini, o’z faoliyatlarini va ta’lim muvaffaqiyatlarini to’xtatishi bilan bog’liq katta mavzudir.