BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA KRITIK FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI - Zokirova Ma’suma Qahramon qizi; Isaqova Ruxshona Abdumo‘min qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida kritik fikrlashni rivojlantirishning ahamiyati, uni aniqlash usullari, shuningdek, bu ko‘nikmalarni shakllantirishda kuzatish metodining tutgan o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, pedagogik-psixologik sharoitlar, samarali texnologiyalar, dars jarayonida va darsdan tashqari faoliyatda tanqidiy fikrlashni rivojlantirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.