YOSHLAR ORASIDA MOBIL TELEFON HAMDA GADJETLARGA QARAMLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Absaitov Arslon Sobirovich (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Bolalar va o’smirlarda telefon tobe’ligi ogohlikni talab etmoqda, chunki darsda o’qish bilan band bo’lmasdan, ular telefonda o’yin o’ynaydilar, gaplashadilar, musiqa tinglaydilar, shu bilan birga tanqid ostida bo’lgan rasm va videolavxalar tomosha qiladilar.