YOSHLARNING KASB TANLASHI- HAYOT SIFATINI OSHIRISHNING MUHIM OMILI - Raxmonova Mavjuda Umaraliyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Kasbga yo’naltirish- shaxsning bo’lg’usi kasbiy faoliyat sub’еkti sifatida o’ziga nisbatan shakllanish jarayonini o’taydi, ya’ni kеlajakda bozor iqtisodiyoti munosabatlariga moslashib boradi. O’quvchilarning kelajakda to’g’ri yo’l tanlashlari uchun to’g’ri yondashish muhim ahamiyatga egadir