vBOLALAR RUHIYATIGA SALBIY TA’SIR ETUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Mirzaqulova Xolida Anarkulovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bola rivojlanib shaxs boʻlib yetishishi uchun eng avval unga oilaviy tarbiya kerak boʻladi.Bola nihol kabidir uni qanday parvarish qilsak mevasini ham shunday olamiz, daraxtning hosildor boʻlib yetilishi eng avval bogʻbon parvarishidadir.Shunday ekan bolalarni hali shakllanmasdan ijtimoiy muhitga kirmasligindan oilaviy sharoitda unga toʻgʻri tarbiya berishimiz kerak boʻladi.Bola kichkinaligida berilgan tarbiya ham huddi bilim kabi naqsh singari muhrlanib qoladi.