XORIJIY TILLARNI O’QITISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR: NAZARIYANING AMALIYOTGA TATBIQI - Mutalibjonova Ruxshona Ozodbek qizi; No'monova Zebiniso Usmonjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xorijiy tillarni o‘qitishda innovatsion yondashuvlarning nazariyasi va ularning amaliyotga tatbiqi tahlil qilinadi. Zamonaviy texnologiyalar, masalan, raqamli vositalar va o‘yin asosidagi o‘qitish usullari, til o‘rganish jarayonini qanday samarali qilishiga e’tibor qaratiladi. Shuningdek, mazkur yondashuvlarning o‘quvchilarning motivatsiyasi va til kompetensiyasiga ta’siri ko‘rib chiqiladi.