ISPAN TILINI O‘QITISHDA ISPAN XALQ MAQOLLARIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Tashniyazova Shoira Xolmuradovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Bu maqolada ispan va o‘zbek maqollari va tez aytishlari haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.Bunda biz o‘zbek xalq maqollari qanchalik ispan xalq maqollariga o‘xshash hamda farq qilishini ko‘rishimiz mumkin. Chunki maqol bu xalq og‘zaki ijodi hisoblanib, u tilning qanchalik boy ekanligini ko‘rsatib beruvchi omil hisoblanadi, shuningdek tez aytish ham shuning jumlasidandir.