UMUMTAʼLIM MAKTABLARIDA BOLALARNING RUHIYATINI SHAKLLANTIRISH MASALALARI - Do'smuradova Zarifa Ernazarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Yosh bolaning ruhiy holatidagi o’zgarishlar uning kelajakda qanday xarakterdagi inson bo’lib rivojlanishida katta ta’sir kuchiga ega deb hisoblasak mubolag’a bo’lmaydi.Bolada jismoniy rivojlanish bilan birga shaxs xususiyatlari,intizom, javobgarlik,ma’suliyat va atrofdagilarga bo’lgan hurmat kabi tuyg’ular shakillana boshlaydi.