BOLALARDA O‘QUV MOTIVATSIYASINI SHAKLLANTIRISHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGIGA QOʻYILADIGAN ASOSIY TALABLAR - Tursinova Sabohat Soxibboy qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Motivlarning o’zgaruvchanligi, harakatchanligi, xilma-xilligi tufayli ularni muayyan tarkibiy tuzilmasini belgilash, boshqarishning aniq usul va vositalarini belgilash qiyin bo’lib hisoblanadi.