BOLALARGA NISBATAN OILA MUHITIDA KUZATILADIGAN ZO’RAVONLIK MUAMMOSI - Yuldasheva Nigara Kurbanbayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bolaga nisbatan zulm – bolaning ixtiyoriga zid ravishda yoki uning ko‘makka muhtoj holatidan foydalanib, uning shaxsiy daxlsizlik huquqini buzuvchi jismoniy, jinsiy va ruhiy ta’sir ko‘rsatishdir. Mazkur ta’rifga binoan, zulmning jismoniy, jinsiy va ruhiy ko‘rinishlari ajratib ko‘rsatiladi.