MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI MUHITIDA STRESSLI VAZIYATLARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Abduraxmonova Shirinjon Baxtiyorovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Shaxs boshqalar ta’sirida aslida o‘zining ichki imkoniyatlariga mos kelmagan faoliyatni tanlaydi va layoqatsizligi natijasida unda stress holatiga moyillik seziladi. Bunda bolaning o‘z individualligini ro‘yobga chiqarish uchun imkoniyat berish lozim.