JAMIYATIMIZDA OILAVIY ZOʼRAVONLIK HOLATLARINING KUZATILISHI HAMDA BOLALAR RUHIYATIDA TA’SIRI - Kamolova Ferangiz Bahodirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bizning fikrimizcha, oilaviy (maishiy) zoʻravonlik bunday zoʻravonlik qurbonini kamsituvchi moliyaviy, jinsiy, jismoniy, hissiy yoki boshqa holatga keltiradigan, shuningdek jabrlanuvchiga nisbatan jismoniy taʼsir va boshqa tarzda unga taʼsir qilish, tushuniladi.