KECHIRIMLILIK PSIXOLOGIYASI VA UNING RUHIY SALOMATLIGI VA MUNOSABATLAR UCHUN FOYDALARI - Azimova Mavluda Xamidulla qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTASIYA Yaxshi yashalgan hayot, bu siz olgan eng zo’r intiqom ekanligini unutmang. Jarohatlangan hissiyotlaringizga bor diqqatingizni qaratish va bu bilan sizga og’riq bergan insonga kuchingizni sarflash o’rniga, atrofingizdagi sevgi, go’zallik va mehr- muhabbatni izlashga o’rganing. Kechirish, bu shaxsiy kuch-quvvatga to’lib borishdir.