BOLALARDA HISSIYOTLAR VA EMOTSIYALARNI BOSHQARISH KOʻNIKMALARINI SHAKLLANISHI - Baxramova Shaxnozaxon Shuxrat qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Kishi dunyoga kelgandan so’ng, avvalo, uning ota-onasi, farzandini unib-o’sishini kamol topishini istaydi.Kelajakda esa o’z imkoniyatlaridan kelib chiqib shu yurtning biror koriga nafi tegadigan barkamol avlod sifatida ulg’ayadi. Hozirgi vaqtga kelib dunyo aholisining soni yildan- yilga ortib bormoqda. Tug’ilgan bolalarning aksariyatida esa turli xil nuqsonlar kuzatilmoqda.