IJTIMOIY REKLAMA – YOSHLARNI IJTIMOIYLASHTIRISH QUROLI SIFATIDA - Norqulov Shahzod Shuhrat o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda ijtimoiylashtirishning eng muhim omillaridan biri – ijtimoiy reklama, uning nafaqat individ sifatidagi shaxsning hulq – atvor «trayektoriya»sini belgilab berishi, balki zamonaviy jamiyatning ijtimoiy – madaniy jarayonlari dinamik xususiyatlarini belgilab berishda ham muhim ahamiyatga ega hisoblanishi ta’kidlangan.