INSON SALOMATLIGIDA YANGI NUQTAI NAZARLAR - Abdufattohova Umidaxon Bahodirjon Qizi; Xojimatov Ravshanbek Sobirjonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolamda inson salomatligida zamonaviy yondashuvlarning ahamiyati, tibbiyotdagi innovatsion texnologiyalar, sun’iy intellekt, personalizatsiyalashgan tibbiyot, telemeditsina, ekologik omillar, va ruhiy salomatlik kabi yo’nalishlar haqida to’liq yoritilgan va yangi kashfiyotlar asosida sog’liqni saqlash tizimidagi o’zgarishlar tahlil qilingan.