DEVIANT XULQLI O’SMIRLAR HUQUQBUZARLIGINI BARTARAF ETISHDA OLIMLAR HIKMATIDAN FOYDALANISH - Mexriniso Qoyilova; Adiba Ashrapova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’smir yoshdagilarda sog’lom dunyoqarashni shakllantirishda ajdodlarimiz merosidan foydalanish yo’llari ko’rib o’tilgan.