OʻQUVCHILARDA MULOQOT KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISHNING ENG ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI - Doston Muxamedov Baxodirovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Insoniyat jamiyatida kishi o‘zining moddiy va ma’naviy ehtiyojlarini qondirish uchun o‘zgalar bilan muloqot qilmasdan yashay olmosligi sir emas. Boshqa mavjudotlardan farqli o‘laroq, odam zoti o‘zining til va madaniyati bilan oliy hisoblanadi