MAVZUNING OʻRGANILISHIDA TURLI XIL METODLARNING OʻRNI VA AHAMIYATI - Abdullayeva Adiba Shuxratovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda darslarda qoʻllaniluvchi uslublarning mavzuning oʻrganilishidagi oʻrni va ularni qoʻllash yoʻllari haqida maʼlumot berilgan.