XURSHID DO’STMUHAMMADNING "OROMKURSI"QISSASIDA YORDAMCHI PERSONAJLAR TAHLILI - Salimova Rayxona Burxon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bosh qahramon atrofida birlashuvchi ,uning xarakterini ochib berishga qodir obrazlar tahlil qilindi.