XURSHID DO’STMUHAMMADNING "MA,OSH"HIKOYASI TAHLILI - Salimova Rayxona Burxon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada asar qahramonlarining xarakteri va asar mazmunidan kelib chiqadigan xulosa tahlillar vositasi orqali yoritildi.