X.DO’ STMUHAMMADNING "PANOH"QISSASIDA SYUJET ASOSIY OQIMINI O’ZGARTIRISHGA QODIR OBRAZLAR TAHLILI - Salimova Rayxona Burxon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada asar voqealar rivojini burishga qodir qahramonlar xarakteri ochib berilib,ularning asardagi roli tahlil qilindi.