ALISHER NAVOIY ASARLARIDA SIFATLARNING QO‘LLANILISHI - Boymirzayev Muhammad; Bozorova Zuhra; Mamadaliyeva Sevinch (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Alisher Navoiyning sifat darajalari haqidagi fikrlari yoritilgan bo’lib, hozirgi o’zbek grammatikasida ham qo’llanilayotganligi isbotlab beruilgan. Bundan tashqari Navoiy svetaforni yaratganmi degan savolga isbotlari bilan javob keltirilgan.