VIRTUAL MUZEYLARNING PAYDO BO‘LISHI VA AHAMIYATI - Maxmudova Nodira Abduvoxit qizi; Rahmonov G‘ulomjon Rahimjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqola axborot texnologiyalari yordamida virtual sayohat qilish orqali muzeylar bilan tanishish va bunday sayohatdagi afzalliklar haqida ma’lumotlar yoritilgan.