GEOLOGIK DAVRLAR TASNIFI VA PALEONTOLOGIK TOPILMALAR - Rasulov Azimdjan Nozimdjanovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Аnnotatsiya Paleontologiya - nafaqat biologiya va geologiya bilan chambarchas bog‘liq, balki insoniyatning o‘z tarixini anglashda ham muhim o‘rin tutadi. Paleontologik topilmalar - bizga o‘tmish hayotini, iqlimni va tabiatdagi evolyutsion jarayonlarni anglashga yordam beradi. Ushbu maqolada yuqorida ta’kidlangan mavzular yoritilgan hamda O‘zbekiston davlat tabiat muzeyi misolida tavsiflangan.