MULOQOT VA NUTQ MADANIYATI HAQIDA ASOSIY TUSHUNCHALAR - M.Tursunova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada muloqot va nutq madaniyatining asosiy tamoyillari, ularning jamiyatdagi ahamiyati va rivojlanish usullari tahlil qilinadi. Til madaniyatining nutqiy va nutqsiz kommunikatsiyadagi roli, shaxs va jamiyat nutq madaniyati o’rtasidagi farqlar, shuningdek, samarali muloqot qilish uchun zarur bo’lgan ko’nikmalar yoritilgan.