O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI VA JANUBIY KOREYA O‘RTASIDAGI IQTISODIY HAMKORLIK TARIXI:NATIJALAR VA ISTIQBOLLAR - A’loxanov Muhriddin To’raxonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada O‘zbekiston va Janubiy Koreya o‘rtasidagi iqtisodiy hamkorlik tarixining natija va istiqbollari, uning rivojlanish bosqichlari, asosiy yo‘nalishlari va kelajak istiqbollari batafsil tahlil qilinadi. Ishda ikki davlat o‘rtasidagi investitsiyalar, savdo aloqalari, sanoat va texnologiyalar sohasidagi o‘zaro ta’sirlar o‘rganilgan. Shuningdek, hamkorlikdagi mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari ham ko‘rib chiqilgan. Maqola IMRAD usulida yozilgan bo‘lib, aniq iqtiboslar va manbalar keltirilgan.