TA’LIM JARAYONIDA PEDAGOGIK DASTURIY VOSITALARDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI - To‘rayev Muzaffar Farmonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ta’lim jarayonida pedagogik dasturiy vositalardan foydalanishning afzalliklari, ularning o‘quvchilarning bilim olishga bo‘lgan qiziqishini oshirish, mustaqil fikrlash, tezkor axborot izlash va zamonaviy texnologiyalar bilan ishlash ko‘nikmalarini shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Maqolada zamonaviy ta’lim platformalari, interaktiv dasturlar va multimediya vositalarining samaradorligi bayon qilingan.