RUXIY TAZIQGA UCHRAGAN AYOLLARNI O’ZIGA BO’LGAN ISHONCHINI OSHIRISH - Kamilova Durdona Rustamovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ruxiy tazik, ko’pincha stress, travma yoki hayotiy vaziyatlar natijasida yuzaga keladi va bu ayollarning psixologik holatiga salbiy ta’sir ko’rsatishi mumkin.Birinchidan, ayollarning ruxiy tazik bilan kurashish usullari, jumladan, psixoterapiya, qo’llab-quvvatlash guruhlari va shaxsiy rivojlanish dasturlari tahlil qilinadi. Ikkinchidan, o’ziga bo’lgan ishonchni oshirish uchun zarur bo’lgan ijtimoiy va emotsional ko’nikmalar, shuningdek, o’z-o’zini baholash va o’z-o’zini anglash jarayonlari muhokama qilinadi.