NOGIRONLIGI BO’LGAN SHAXSLARNI PSIXOLOGIK QO’LLAB - QUVVATLASH ORQALI HAYOTGA BO’LGAN QIZIQISHINI OSHIRISH - Raximova Lobar Qahramonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: nogironlik, ko’plab odamlar uchun jismoniy va ruhiy jihatdan qiyinchiliklar tug’dirishi mumkin, bu esa ularning o’ziga bo’lgan ishonchini va hayotga bo’lgan qiziqishini pasaytirishi mumkin. Psixologik qo’llab-quvvatlash, shuningdek, ijtimoiy integratsiya va shaxsiy rivojlanish jarayonida muhim rol o’ynaydi. Shuningdek, psixologik qo’llab-quvvatlashning nogiron shaxslar uchun qanday ijobiy ta’sir ko’rsatishi, ularning o’z-o’zini anglashini kuchaytirishi va jamiyatda faol qatnashishlarini rag’batlantirishi haqida fikr yuritiladi.