YOSHLARNI KASB-HUNARGA QIZIQTIRISHNING MUHIM VAZIFALARI - Abdumalikov Jamshid Toxir o'g'li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Kasb tanlashga yo‘naltirish ilmiy madaniyatning kompitenti sifatida ijtimoiy madaniy nuqtai nazardan asoslangan muayyan tarixiy va madaniy kontekst, aksiologik doirada rivojlanadi: boshqa tomondan esa ilm-madaniyatni rivojlantirish uchun asos vazifasini bajaradi.