HOZIRGI KUNDA TAʼLIM JARAYONIDA PSIXOLOGIYANING AHAMIYATINI - Tursunova Surayyo Abduvaxobovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Hozirgi kunda taʼlim jarayonida psixologiyaning ahamiyatini ortiqcha baholash qiyin. Taʼlim inson hayotidagi asosiy element boʻlib, uning kasbiy va shaxsiy rivojlanishini belgilaydi. Bir tomondan, psixologiya inson miyasining tuzilishi va oʻrganish mexanizmlarini yaxshiroq tushunishga yordam beradi. Boshqa tomondan, u oʻquv jarayonining sifati va samaradorligini oshirishi mumkin boʻlgan usullar va yondashuvlarni taqdim etadi.