OʻZBEK TILINI OʻQITISHDA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR: TAJRIBA VA ISTIQBOLLAR - Masharipova Guljohon Nurullayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada Oʻzbek tilini oʻqitishda qoʻllanilayotgan zamonaviy yondashuvlar, ularning afzalliklari, samaradorlik darajasi va amaliyotga tatbiq etilishi haqida fikr yuritilgan. Kompetensiyaviy yondashuv, interaktiv uslublar, AKT (axborot-kommunikatsiya texnologiyalari) vositalaridan foydalanish, kommunikativ metodlar va kreativ yondashuvlar tahlil qilinadi. Maqolada Oʻzbek tilini oʻqitish sifatini oshirishga xizmat qiluvchi ilgʻor tajribalar va tavsiyalar ham oʻz aksini topgan.