STRESSNING SALBIY OQIBATLARI HAMDA PSIXOLOGIYADA OʻRGANILISHI - Xojabekova Nazira Allanazarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Stress sog’liqqa jiddiy zarar etkazadi, odam tez-tez shamollashga moyil bo’ladi, surunkali kasalliklar kuchayadi. Stressga uzoq vaqt ta’sir qilish, depressiv kasalliklarning boshlanishiga yordam beradi. Hayotingizda doimiy stress paydo bo’lishining oldini olish uchun siz ba’zi qoidalarga rioya qilishingiz kerak. Agar stressni kamaytirish bo’yicha harakatlaringiz muvaffaqiyatsiz bo’lsa, professionallardan yordam so’rang.