MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYASINI YO‘LGA QO‘YISH STRATEGIYASI - Xakimjanova Qunduzxon Egamberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimda olib borilayotgan ma’naviy-ma’rifiy ishlarni tashkil qilish. Hozirgi kunda bollar salomatligi va psixologiyasiga ta’siri, va ma’naviy marifiy ishlarni maktabgacha ta’lim tizimida samarali tashkil qilish haqida aytib o‘tilgan.