MAKTABGACHA TA’LIMDA ZAMONAVIY TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISH VA MUVOFIQLASHTIRISH - Karimova Zuxra Turebekovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada ta’lim sifatini boshqatish,ta’lim tizimini sifatli tashkil qilish, zamonaviy sifatli ta’lim tizimini yaratish, ta’lim samaradorligini oshirsh toʻgʻrisida maʼlumotlar keltirilgan.