OʻZBEKISTONDA TELETIBBIYOTNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI: IMKONIYATLAR, MUAMMOLAR VA KELAJAK. - Alimov Bobirjon Abdulloevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada O‘zbekistonda teletibbiyotni rivojlantirish, uning hozirgi holati, teletibbiyot bo‘yicha huquqiy bazani yaratish va hukumat tashabbuslari, imkoniyatlar va muammolar yoritilgan.